Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تاکنون پنج دهکده‌های فناوری و نوآوری در سطح کشور فعال شده گفت: امیداریم در سیستان وبلوچستان نیز به زودی شاهد راه اندازی پردیس خصوصی علم و فناوری باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علی خیرالدین امشب در جلسه روسای دانشگاه های سیستان وبلوچستان و پارک علم و فناوری استان اظهار داشت: تقویت تعامل میان دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری می تواند به بهبود وضعیت موجود کمک حائز اهمیتی داشته باشد که مدیران پارک ها نیز در تحقق این مهم نقش بسزایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت فعال شدن مراکز رشد واحدهای فناور، نوآور و مراکز کارآفرینی در زیست بوم دانشگاه های استان افزود: در وزارت علوم برنامه ریزی هایی در این خصوص انجام شده و ما نیز با تمام توان در کنار مجموعه ها هستیم اما ضرورت دارد تا همه دانشگاه ها ابتدا نسبت به ایجاد مرکز کارآفرینی ونوآوری اهتمام داشته باشند و سپس همه اقدامات و اطلاعات لازم را در سامانه صدف پیاده سازی کنند.

50 درصد اشتغال مورد تعهد سیستان و بلوچستان عملیاتی شدپذیرش ‌طرح‌های ‌خلاقانه ‌دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در کارخانه نوآوری‌ششمین روز هفته دولت در سیستان و بلوچستان/ ‌افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های صنایع/ بهره‌برداری از 205 کلاس درس

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نیازهای امروز جامعه ارتباط بخش خصوصی با پارک های علم و فناوری است که ما در وزارت علوم قول ایجاد دهکده‌های فناوری و نوآوری را داده ایم و تاکنون 5 مورد آن در سطح کشور فعال شده و امیداریم در سیستان وبلوچستان نیز به زودی شاهد راه اندازی پردیس خصوصی علم و فناوری باشیم.

انتهای پیام/393/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان فناوری و نوآوری علم و فناوری وزارت علوم دانشگاه ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان گفت: برخی از طرح‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است خاطر نشان کرد: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.

معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی همچون ابوعلی سینا، خوارزمی، غیاث الدین جمشید کاشانی و ... نقش کلیدی را در توسعه علمی داشتند، خاطر نشان کرد: امروز نیز اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نقش مهمی در تحقق دانشگاه حکمت بنیان دارند.

معاون آموزشی وزارت علوم استادمحوری را دیگر رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه‌ها به صورت استادمحور انجام می‌شود.

عموعابدینی به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه‌ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین‌المللی معرفی می‌شوند.

وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده‌ها نیز سرایت یابد.

۹ طرح آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاهی کاشان در آیینی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

این طرح‌ها شامل فیزیک‌سرای دانشگاه، مرکز توانمندسازی اجتماعی، مرکز بین‌المللی‌سازی علوم انسانی، خانه سلامت، کلینیک حقوق، خانه خلاق علوم انسانی، آزمایشگاه روانشناسی، و آزمایشگاه حیوانات فیزیولوژی ورزشی است.

کد خبر 6098173

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود