Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، چهارمین رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان) در استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پارک علم و فناوری خراسان رضوی، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در آغاز سخنان خود در این رویداد، ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: یکی از مهمترین وظایف ما و مسئولین استانی به خصوص در پارک‌های علم و فناوری این است که بتوانیم از مشارکت بخش خصوصی در ایجاد زیرساخت‌های علم و فناوری استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باید سعی کنیم بحث نفوذ فناوری و نوآوری را در شرکت‌های بزرگ کشور به خصوص شرکت‌های صنعتی جلو ببریم و تا امروز گام‌هایی بر داشتیم.

معاون وزیر علوم گفت: در قانون تولید و جهش دانش بنیان در بند ت ماده ۶ اشاره می‌کند وزارت علوم و وزارت بهداشت می‌توانند پردیس فناوری ایجاد بکنند که در این این پردیس‌ها، بخش خصوصی فضا و آزمایشگاه را در اختیار می‌گذارد و پارک علم و فناوری نقش حاکمیتی دارد و یک نوع مشارکت بین این دو بخش به وجود می‌آید بنابر این پارک م‌یتواند شرکت‌های دانش بنیان را معرفی کنند تا شرکت‌ها بتوانند از امتیاز‌ها و معافیت‌های مالیاتی استفاده کنند.

خیرالدین همچنین با اشاره به تاسیس اولین دهکده فناوری در خراسان گفت: ما در سطح کشور پیشنهاد ۱۰ دهکده فناوری داده بودیم که جای خرسندی است پارک خراسان پیشرو در ایجاد پردیس‌های علم و فناوری است که پشتوانه قانونی هم دارد و ما امیدواریم بتوانیم پردیس علم و فناوری صنعت ساختمان را هم ایجاد کنیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تاکید کرد: پارک خراسان رضوی الگوی بسیار خوبی در کشور است و ما می‌توانیم این پردیس‌ها را در دانشگاه‌ها هم ایجاد کنیم و همچنین بحث ماده ۱۲ استانداران را مکلف کرده است با همراهی پارک‌های علم و فناوری نسبت به ایجاد ستاد اقتصاد دانش بنیان همت گمارند که شاهد هستیم این مورد در مشهد بسیار خوب پیش رفت داشته است.

خیرالدین خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری رویداد "تانا" این است که ما بتوانیم کسانی که صاحب ایده هستند و همینطور کسانی که محصول دانش بنیان تولید کرده اند را به سرمایه داران و افرادی که می‌توانند بازار را در دست بگیرند متصل کنیم.

وی افزود: در وزارت علوم با ایجاد سامانه نان، نظام ایده‌ها و نیاز‌ها توسط پارک‌ها به دنبال مسئله محور کردن و نیاز محور کردن تحقیقات کشور هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم خیرالدین معاون فناوری و نوآوری پردیس فناوری هفته دولت علم و فناوری فناوری و نوآوری خراسان رضوی وزارت علوم دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان ۶ شاخص مهم مطرح است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان 6 شاخص مهم مطرح است که نخست وضعیت استعدادها و نیروی انسانی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستند.

صفاری‌نیا ادامه داد: دوم سطح دانش فنی و دسترسی به دانش فنی در این مناطق است. سوم میزان دسترسی به بازار، چهارم چگونگی تأمین مالی، پنجم عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم و ششم شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست بوم است.

وی تأکید کرد: شبکه‌های ارتباطی برای استارتاپ‌ها،‌ سرمایه‌گذاری و هم افزایی را به دنبال دارد. هرچقدر شاخص ها و دسترسی پذیری مناطق به صنایع بالاتر باشد آن زیست بوم فعال تر است.

رییس پارک فناوری پردیس گفت: صدها شرکت فناور در اینوتکس 2024 این زمینه را فراهم می‌کنند تا اعضا به همکاری‌های داخلی و خارجی دسترسی پیدا کنند.

وی گفت: جایزه مصطفی، المپیک فناوری و شبکه تبادل فناوری به عنوان مجموعه‌ای از رویدادهای بین‌المللی است که به آنها می‌پردازیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»