Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری صبح امروز در نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناور کشور، با اشاره به شعار سال گفت: تولیدی مد نظر است که اشتغال آفرین، دانش‌بنیان و مبتنی بر نیازهای کشور باشد؛ در همین راستا ما ۵ راهبرد اصلی را در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه راهبرد اصلی ما تکمیل و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور است، تصریح کرد: جایگاه مراکز رشد در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور ویژه است و به نوعی بین مراکز دانشگاهی و پارک‌های علمی و فناوری واسط هستند.

خیرالدین گفت: سیر تکاملی زیست بوم کارآفرینی و نوآوری به گونه‌ای است که باید حتما در مجموعه‌های کشور مرکز کارآفرینی و نوآوری شکل گرفته باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: در بند «ت» قانون جهش تولید دانش‌بنیان به وزارت علوم و وزارت بهداشت اجازه داده شده است که پردیس‌های دولتی و خصوصی را ایجاد کند، بنابراین امیدواریم این پردیس‌ها را در استا‌ن‌ها داشته باشیم. ما تاکنون پردیس‌های تخصصی و دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی را ایجاد کردیم و قرار شده که در ۱۰ استان پردیس ایجاد شود.

وی با بیان اینکه ما ۲۴۶ مرکز رشد فعال داریم، گفت: این مراکز باید شرکت‌ها را مستقر کنند تا به نوعی ورودی و خروجی داشته باشند، باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشند، لغو می‌شود.

خیرالدین با اشاره به طرح «تانا» در استان‌ گفت: این طرح با همکاری استانداری و پارک‌های علم و فناوری اجرا می‌شود و اکوسیستم نوآوری و فناوری استان را تقویت می‌کند و در این طرح مراکز رشد نقش بسیار مهمی دارند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری اضافه کرد: ما اعتقاد داریم در هر استان یک پارک علم و فناوری داشته باشیم اما باید در هر شهرستان یک مرکز رشد وجود داشته باشد.

وی با اشاره به طرح ملی ترویج کارآفرینی و تور فناوری گفت: بر اساس این طرح از ۳۰ هزار دانشجو با پرداخت یک میلیون تومان به هر نفر برای شرکت در دوره‌های مهارت‌ورزی و کارآفرینی حمایت می‌شود، در تور فناوری نیز افراد با دستاوردهای مراکز رشد آشنا می‌شود.

خیرالدین اظهار کرد: جایزه یونسکو را هم در این حوزه داریم که قرار است با همکاری دانشگاه تهران اجرا شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری به طرح دستیار فناوری نیز اشاره کرد و گفت: در تلاشیم که مراکز رشد فناوری نیز بتوانند در این طرح شرکت کنند و تا کنون ۲۰ هزار دانشجو در این طرح ثبت نام و از آن استقبال کردند.

وی افزود:در این طرح دانشجویان به مدت ۶ ماه در شرکت‌های فنّاور فعالیت می‌کنند و به دانشجویان کارشناسی یک میلیون تومان و به دانشجویان ارشد ۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

خیرالدین اظهار کرد: تجاری‌سازی فناوری و اشتغال آفرینی دانش‌بنیان برای ما اهمیت دارد و همچنین طرح پسا دکترای فناوری را داریم که متقاضیان می‌توانند به صورت کامل‌تر در این حوزه فعالیت کنند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ۱۶ اتاق فکر با ۳۰۰ نخبه در وزارت علوم راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: فعالیت‌های خوبی در اتاق‌‌های فکر انجام شده است.

وی با اشاره به سامانه سدف گفت: همه مراکز رشد باید در این سامانه و همچنین در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها یا به اختصار سامانه نان اطلاعات خود را ثبت کنند.

نشست مدیران مراکز رشد کشور با همکاری معاونت نواوری و فناوری وزارت علوم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از صبح امروز چهارشنبه ۱۵ تیرماه آغاز شد و تا روز پنجشنبه ۱۶ تیرماه ادامه دارد.

در این نشست که بیش از ۱۵۰ نفر از مدیران مراکز رشد کشور و مسؤولان مرتبط حضور دارند، به بیان چالش‌ها و راهکارهای امروز عرصه فناوری و نوآوری کشور پرداخته می‌شود. تور بازدید از مراکز علمی و فناوری و همچنین برگزاری پنل‌های تخصصی از جمله برنامه‌های این نشست دو روزه است.

انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزیر وزیر علوم شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان دانشگاه اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور