Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@21:25:31 GMT

طرح جدید وزارت علوم برای پایش آنلاین عملکرد پارکها

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۳۴۱۷

طرح جدید وزارت علوم برای پایش آنلاین عملکرد پارکها

به گزارش خبرنگار مهر، علی خیرالدین در پنجاه و ششمین نشست معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها که امروز در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی برگزار شد، اهداف این معاونت را راهبری و مدیریت متمرکز پارک‌ها، توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی، توسعه فناوری و نوآوری در دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، پژوهشگاه‌ها، و شبکه‌سازی و نظام ملی و نوآوری عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فناوری خطاب به معاونان پژوهشی دانشگاه ها گفت: انتظار داریم دانشگاه ها ابتدا مراکز کارآفرینی و نوآوری را ایجاد کنند که نیازی به مجوز ندارد، بعد مرکز رشد و پس از آن پردیس علم و فناوری شکل بگیرد. اگر دانشگاهی پردیس علم و فناوری نداشته باشد، مجوز تاسیس پارک علم و فناوری به آن دانشگاه داده نخواهد شد.

خیرالدین از ایجاد قطب‌های فناوری در پژوهشگاه ها خبر داد و به طرح تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری) اشاره کرد و گفت: این طرح با کمک پارک علم و فناوری استان ها اجرا می شود. طرح تور فناوری نیز به معنای بازدید مدیران و مسئولان از پارک های علم و فناوری است که اولین تور در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف با حضور مسئولان و مدیران سازمان بازرسی هفته گذشته انجام شد.

معاون وزیر علوم در ادامه بر ضرورت تشویق اساتید و پژوهشگران در زمینه فناوری و نوآوری تاکید کرد و گفت: تا سقف ۵ پایه تشویقی برای اعضای هیات علمی فعال در زمینه مرجعیت علمی و فناوری و نوآوری در نظر گرفته شده است‌.

خیرالدین همچنین درباره تعیین تکلیف دو معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها توضیح داد و گفت: ما برای هیات امنای دانشگاه ها احترام قائل هستیم و این موضوع را به عهده آنها می گذاریم ولی بهتر است این دو معاونت از هم جدا نشود و ذیل معاونت پژوهش دو مدیریت جدا یکی پژوهش و یکی فناوری تشکیل شود.

خیرالدین از برنامه های دستیار فناوری، پسادکتری و فن آموزی دانش آموختگان به عنوان برنامه های اشتغال زا نام برد و گفت: همچنین طرح پژوهانه (گرنت) فناوری در ۳ طرح شامل طرح جوانه، شکوفه و رشد با اعتبار قابل توجه تدوین شده است‌.

وی با اشاره به ماموریت گرا کردن طرح های فناورانه گفت: تاکنون ۱۵ اتاق فکر در حوزه های مختلف برای این امر تشکیل شده است.

معاون فناوری وزیر علوم با اشاره به طرح جدید این معاونت نیز گفت: طرح پنفاد ( پایش نوآوری و فناوری) را در دستور کار داریم که عملکرد پارک‌های علم و فناوری را از جهات مختلف به صورت برخط پایش می کند.

کد خبر 5484777 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خیرالدین وزارت علوم تحقیقات و فناوری پارک فناوری دانشگاه های علوم پزشکی شورای صنفی دانشجویی آزمون دستیاری مرکز سنجش آموزش پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت وزارت علوم دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان امور دانشجویان دوره دکتری وزارت علوم تحقیقات و فناوری علم و فناوری دانشگاه ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین: این جمله را «مهدی صفاری نیا»، رئیس پارک فناوری پردیس گفت. او در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) در پارک فناوری پردیس گفت: «در سطح بندی اکوسیستم های نوآوری و استارتاپی در سطح جهان ۶ شاخص اصلی مد نظر است. وضعیت استعدادها و نیروی انسانی مناطق که دانشگاه ها و مراکز آموزشی را شامل می‌شود یکی از این شاخص‌ها است، دانش فنی و دسترسی به دانش فنی دومین شاخص، میزان دسترسی به بازار شاخص سوم، چگونگی تامین مالی چهارمین شاخص است.»

وی ادامه داد: «عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم شاخص پنجم است که نشان از سطح و جایگاه زیست بوم دارد .صفاری نیا با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی فعال زیست بوم ،ششمین شاخص است، افزود: در جهان یکی از شاخص های سطح بندی اکوسیستم نوآوری میزان دسترسی اکوسیستم به منابع و امکاناتی است که در نظر دارند،شبکه استارتاپی وهم افزایی که وجود دارد و ملاقات هابا سرمایه گذاران و فناوران است، هرچقدر شاخص‌ها و دسترسی پذیری به منابع امکانات بیشتر باشد،زیست بوم می‌تواند قوی‌تر عمل کند.»

وی ادامه داد: «برگزاری رویدادها به کشورها این امکان را می دهد که شبکه سازی را فراهم کنند،نمایشگاه اینوتکس دسترسی پذیری را برای بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می کند.»

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: «اینوتکس باعث دسترسی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می شود،در پارک فناوری پردیس برگزاری رویدادهای بین المللی از قبیل جایزه مصطفی،المپیک فناوری که از رویدادهای بین المللی جدید پارک است جز رویدادهایی است که دسترسی پذیری کشور را به منابع داخلی و خارجی فراهم می کند.

بیشتر بخوانید:

«دشمنِ دشمنِ من، دوست من است» به صورت علمی ثابت شد!

وی گفت: با هدف گذاری که در پارک کردیم امسال شهرک مسکونی نخبگان پردیس در منطقه نوِوری پردیس با کلاس جهانی رونمایی خواهیم کرد..» وی یادآور شد : «امسال فضای نمایشگاه اینوتکس یک تا دو و نیم برابر افزایش یافته است .»

کد خبر 850178 برچسب‌ها سال نوآوری و شکوفایی تکنولوژی (فناوری) مجله پارک علم و فناوری نمایشگاه

دیگر خبرها

  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود