Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@22:10:03 GMT

نشست رؤسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۲۲۱۹

نشست رؤسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور برگزار شد

به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، صبح امروز نشست رؤسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور با حضور زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به منظور تبیین برنامه های اجرایی تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱، «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» در ساختمان وزارت علوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم به تشریح سیاست‌ها و خط و مشی این معاونت در راستای تحقق شعار سال پرداخت و گفت: معاونت فناوری و نوآوری ۵ راهبرد اصلی را در حوزه دانشگاه کارآفرین و جامعه محور، پارک‌های ماموریت گرا، نسل جدید پژوهشگاه‌ها، شبکه سازی در زیست بوم نوآوری وزارت عتف و طراحی و پایش نظام ملی نوآوری با تمرکز بر زیست بوم نوآوری وزارت عتف دنبال می‌کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم آماری را در خصوص وضعیت پارک های علم و فناوری کشور داد و گفت: تا انتهای سال ۱۴۰۰ در سراسرکشور ۴۹ پارک علم و فناوری، ۲ پردیس فناوری و نوآوری، ۲۳۴ مرکز رشد واحدهای فناوری و ۱۶۶۳ شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد داریم که توانسته اند برای ۶۵۰۰۰ فناور در پارک‌ها و مراکز رشد اشتغال آفرینی کنند.

خیرالدین ایجاد و راه اندازی پارک بین المللی نوآوری و فناوری را یک ضرورت دانست و اعلام کرد که اقدامات خوبی برای تاسیس اولین پارک بین المللی تهران انجام شده است.

معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم به معرفی سامانه سدف یا سامانه داده ها و فرایند های پارک ها و مراکز رشد پرداخت و گفت: این سامانه اطلاعاتی به روز درخصوص تمام پارک های علم و فناوری کشور به نمایش می‌گذارد.

همچنین در این نشست رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و روسای پارک‌های علم و فناوری فارس، همدان و آذربایجان شرقی درخصوص چالش‌های پیشروی پارک‌های علم و فناوری، توسعه کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان، همکاری فناورانه با کردستان عراق و فرصت ها و چالش‌های همکاری‌های بین المللی سخنرانی کردند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک علم و فناوری معاونت نوآوری و فناوری پارک های علم و فناوری فناوری و نوآوری نوآوری وزارت وزارت علوم پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) در پارک فناوری پردیس گفت: در سطح بندی اکوسیستم های نوآوری و استارتاپی در سطح جهان، شش شاخص اصلی مد نظر است. وضعیت استعدادها و نیروی انسانی مناطق که دانشگاه ها و مراکز آموزشی را شامل می‌شود یکی از این شاخص‌ها، دانش فنی و دسترسی به دانش فنی دومین شاخص، میزان دسترسی به بازار شاخص سوم و چگونگی تامین مالی چهارمین شاخص است.

وی ادامه داد: عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم شاخص پنجم است که نشان از سطح و جایگاه زیست بوم دارد.

صفاری نیا با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی فعال زیست بوم، ششمین شاخص است، افزود: در جهان یکی از شاخص های سطح بندی اکوسیستم نوآوری، میزان دسترسی اکوسیستم به منابع و امکاناتی است که در نظر دارند، شبکه استارتاپی وهم افزایی که وجود دارد و ملاقات ها با سرمایه گذاران و فناوران است، هرچقدر شاخص‌ها و دسترسی پذیری به منابع امکانات بیشتر باشد، زیست بوم می‌تواند قوی‌تر عمل کند.

وی ادامه داد: برگزاری رویدادها به کشورها این امکان را می دهد که شبکه سازی را فراهم کنند، نمایشگاه اینوتکس دسترسی پذیری را برای بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می کند.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: اینوتکس باعث دسترسی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می شود. در پارک فناوری پردیس برگزاری رویدادهای بین المللی از قبیل جایزه مصطفی و المپیک فناوری که از رویدادهای بین المللی جدید پارک است دسترسی پذیری کشور را به منابع داخلی و خارجی فراهم می کند.

وی گفت: با هدف گذاری که در پارک کردیم امسال شهرک مسکونی نخبگان پردیس را در منطقه نوآوری پردیس با کلاس جهانی ایجاد خواهیم کرد.

صفاری نیا در پایان خاطرنشان کرد: «امسال فضای نمایشگاه اینوتکس تا دو و نیم برابر افزایش یافته است.

کد خبر 6100268

دیگر خبرها

  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • فناوری کوانتومی یک ضرورت برای نیروی دریایی است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود