Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد بیکاران کشور، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند، گفت: اکنون بیش از ۶۰ درصد آموزش‌دیدگان مهارتی جذب بازار کار شده و بیش از ۵۰ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در واحدهای فناور مشغول به کار می‌شوند.

به گزارش ایرنا، علی خیرالدین روز دوشنبه در نشست توافق نامه اجرایی برنامه ملی اشتغال بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مراکز کارآفرینی نقش موثری در زیست بوم فناوری و اشتغال دانش‌بنیان دارند، تصریح کرد: بحث شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان یکی از مولفه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است؛ یکی از بهترین راه حل‌ها برای ایجاد اشتغال، پارک‌های علم و فناوری است که مقام معظم رهبری نیز به آن تأکید دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از لحاظ تولید علم در منطقه رتبه نخست و در دنیا رتبه شانزدهم را دارا هستیم. همچنین از نظر تولید فناوری و کارآفرینی حائز رتبه ۷۱ و از لحاظ شاخص نوآوری نیز هم‌اکنون رتبه ۶۰ را داریم که این امر نشان‌دهنده آن است که زیست بوم فناوری عملکرد خوبی داشته است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها تصریح کرد: در حال حاضر نسل چهارم؛ یعنی دانشگاه کارآفرین با مسئولیت اجتماعی یا همان دانشگاه جامعه محور را مدنظر داریم.

وی خاطرنشان کرد: پس از شکل‌گیری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، ارتقای شاخص‌های فناوری، نوآوری و بسترسازی برای فعالیت نخبگان و ایجاد گفتمان فناوری و نوآوری در دستور کار قرار گرفت، چرا که مراکز کارآفرینی نقش بسیار کلیدی برای فرهنگ‌سازی گفتمان فناوری و نوآوری دارند.

خیرالدین خاطرنشان کرد: امید داریم با ایجاد معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم، فعالیت‌های مراکز کارآفرینی متناسب با ایفای نقش ذاتی آنها در تکمیل زیست بوم فناوری و نوآوری، با حرکتی پرشتاب در راستای اشتغال دانش‌بنیان دنبال شود.

وی با بیان اینکه زیست‌بوم فناوری و نوآوری بستر مناسبی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است، افزود: این زیست‌بوم همچنین پیشران اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیرالدین در توضیح ویژگی‌های نظام ایده‌ها و نیازها (نان) اضافه کرد: با بهره‌مندی از این نظام می توانیم نقشه جامع نیاز کشور را ترسیم کنیم و با یکپارچه‌سازی آن، تحقیقات را به سمت نیازمحوری سوق دهیم و مراکز کارآفرینی نیز در این زمینه می‌توانند کمک‌کننده باشند؛ چرا که اگر نیازهای جامعه به درستی در این سامانه وارد شوند می‌توانیم نیازهای کشور را اولویت‌بندی کرده و بر اساس آن حرکت کنیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه مراکز کارآفرینی نقش موثری در زیست بوم فناوری و اشتغال دانش بنیان دارند. خواستار فعالیت بیشتر این مراکز شد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد

اطلس زیرساخت‌های نوآوری کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری طراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائل و مشکلاتی که شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور با آن مواجه هستند، محل استقرارشان است. از این رو، این اطلس، با هدف پرکردن این فضای خالی در زیست بوم ایجاد شده تا طی آن تمام زیرساخت‌های فیزیکی در زیست بوم فناوری در یک سامانه یکپارچه قابل دسترسی باشند.

در اطلس زیرساخت‌های توسعه فناوری و نوآوری شکل گرفته در سطح کشور، شناسنامه هر یک از زیرساخت‌ها جهت بهره‌برداری سیاست‌گذاران، متولیان و نهادهای فعال در اکوسیستم، نمایش داده می‌شود. در این سامانه، اطلاعات مربوط به شتابدهنده‌ها، فضاهای کار اشتراکی، کارخانه‌های نوآوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی و همچنین حوزه‌های اولویت‌دار جهت استقرار ارائه شده است.

6 شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

در واقع، هدف از ایجاد این سامانه، بهره‌وری از زیرساخت‌های فیزیکی و صنعتی موجود، افزایش هماهنگی‌ها، افزایش سرمایه‌گذاری های نوآورانه و توسعه اقتصاد است.

این سامانه به نشانی https://payesh.isti.ir/ در فضای وب قابل دسترسی است که البته در مرحله تکمیل است و طی چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد