Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون پژوهشی و فناوری اطلاعات وزیر علوم، گفت: ما برای حل تمام چالش ها راهکار نداریم و فناوران در این زمینه می توانند راه حل های خود را ارائه داده و سطح فناوری خود را به بازار نزدیک کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، مسعود برومند عصر امروز یکشنبه در نشست وزارت علوم با روسای پارک های علم و فناوری و معاونان پژوهشی دانشگاه ها در سالن اجلاس سران، افزود: از مراکز تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری می خواهیم برای برون رفت از چالش های فعلی کشور راهکار ارائه دهند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم در 40 سال گذشته تنها در قالب فعالیت های آموزشی و تامین نیروی انسانی متخصص همچنین اقدام برای توسعه تحصیلات تکمیلی شناخته و تعریف می شد.
به گفته دبیرکل شورای عتف، وزارت علوم بعد از تاخیری شش تا هفت ساله وارد فعالیت های نوآوری و فناوری شد. البته تغییرات ایجاد شده در این وزارتخانه بر اساس نیازهای روز جامعه صورت گرفت و برای توسعه کارآفرینی و نوآوری همچنان به همکاری پژوهشگران و فناوران نیازمندیم.
برومند در خصوص حل برخی چالش ها، اظهار کرد: می توان مکانیزم هایی برای حل این چالش ها که یکی از این موارد، بهره مندی از صندوق نوآوری و شکوفایی است ، استفاده کنیم این صندوق بر اساس مستندات در سال 91 با رقم 9 میلیارد تومان از شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری حمایت کرد.
**9492**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوران وزارت علوم مسعود برومند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، بر اساس آخرین اطلاعات گردآوری شده، تعداد هزار و ۷۸۹ عنوان کتاب از نویسندگان ایرانی توسط ناشران معتبر بین المللی به چاپ رسیده است که در این میان دانشگاه‌های جامع کشور با انتشار هزار و ۴۳۵ عنوان کتاب، در صدر قرار دارند.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط این پایگاه، دانشگاه کردستان با چاپ ۸۹ عنوان کتاب در ردیف پنجم جدول و پس از دانشگاه‌های تهران، شیراز، فردوسی مشهد و اصفهان قرار گرفته است.

همچنین، حوزه هنر و علوم انسانی با ۹۹۱ عنوان کتاب در رتبه نخست حوزه‌های موضوعی مصوب وزارت علوم قرار دارد.

پایگاه "کتاب‌های بین المللی نویسندگان ایرانی" توسط موسسه ISC در سال گذشته راه اندازی شده است و تاسیس این پایگاه در راستای تقویت دیپلماسی و تعاملات علم و فناوری کشور بوده و گامی مهم در جهت مرجعیت علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

دیگر خبرها

  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور