Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری با اشاره به چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور گفت: در رسیدگی به شکایتی که از یک شرکت دانش‌بنیان شد، با حمایت شورای رقابت رای به نفع این شرکت صادر شد، در غیر این صورت این شرکت محکوم به انحلال می‌شد.

به گزارش ایسنا دکتر محمود شیخ زین‌الدین امروز، 19 مهرماه در بیست و ششمین نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، پارک‌ها را بخش مهم شبکه نوآوری ذکر کرد و افزود: مدیریت پارک‌ها بسیار پیچیده است؛ چرا که با حداقل اعتبارات اداره می‌شود، به گونه‌ای که گفته می‌شود تنها دو درصد اعتبارات وزارت علوم صرف پارک‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با منابع محدود تلاش‌های زیادی در پارک‌ها شده است، ادامه داد: بازی بدون توپ دولت، بازی مهمی است. این نوع بازی مقابل ادعایی است که گفته می‌شود ماموریت مدیران دولتی تقسیم پول است.

شیخ زین‌الدین با تاکید بر اینکه پارک‌ها یکی از مصادیق بازی ‌بدون توپ دولت‌ها است، اظهار کرد: در اکثر پارک‌ها سرمایه‌گذاری دولت کمتر از بخش خصوصی است. این امر یک ضرورت است، چرا که پولی باقی نمانده است که از پارک‌ها حمایت شود.

وی پارک‌های علم و فناوری را از بسترهای توسعه منطقه‌ای در اقتصاد دانش‌بنیان توصیف کرد و یادآور شد:‌ تا کنون مدل توسعه‌ای ما از نوع سخت‌افزاری بوده است؛ به گونه‌ای که اقدام به تاسیس پتروشیمی‌ها شده است، ولی الان اقتصاد در حال تغییر است و از حالت اقتصاد ملموس به سمت اقتصاد استارتاپی در حال حرکت است.

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی با اشاره به چالش‌های موجود برای شرکتهای دانش‌بنیان گفت: از آنجا که اقتصاد دولتی است، کار شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار سخت است؛ از این رو اقداماتی را در معاونت علمی اجرا کردیم که بر اساس آن هر طرح باید پیوست فناوری داشته باشد.

شیخ زین‌الدین با تاکید بر اینکه توقع از شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری زیاد است، یادآور شد:‌ اگر پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌هایی با گردش مالی 10 میلیون نداشته باشند جای سوال دارد و این نشان می‌دهد که ما پارک‌داری بلد نیستم.

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از سال 83 تا 92 دو برابر شده است، برنامه‌هایی را برای توسعه کارآفرینی نوظهور نوآوری فراهم کرده‌ایم.

شیخ زین‌الدین با بیان اینکه زمینه ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار بیشتر شده است، اضافه کرد: باید شرکت‌های دانش‌بنیان سهم جدی از تولید ناخالص داخلی (GDP) داشته باشند که لازمه تحقق این امر آمادگی سرمایه‌گذاران است.

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی با تاکید بر این‌که ما در حوزه داروهای بیولوژیک موفق به صادرات شده‌ایم، اضافه کرد: از جمله وظایفی که برای پارکها تعیین‌ شده، این است که نگاه ویژه‌ای به ماموریت‌های خود داشته باشند.

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی با اشاره به چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد:‌ شکایتی از یک شرکت استارتاپی شد که با حمایت شورای رقابت رای به نفع این شرکت استارتاپی داده شد، در غیر این صورت این شرکت محکوم به انحلال می‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز در حالی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی با حضور وزیر نفت و مدیران ارشد صنعت نفت آغاز کرد که افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال وشکست پروژه تحریم حکایت دارد.

در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

وزیر نفت در آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تاکید کرد که دولت سیزدهم معطل قدرت‌های بزرگ نشد و بر توان داخلی تکیه کرد و ۶۰ درصد به تولید نفت، ۵۴ میلیون متر مکعب به تولید گاز، بیش از ۲۲۰هزار بشکه به ظرفیت پالایشی و۱۰ میلیون تن به تولید محصولات پتروشیمی افزود.

به گفته اوجی؛ وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آنها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم. وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار به امضا رسیده است.

این نمایشگاه از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۲ اردیبهشت ماه در محل بین‌المللی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری